top of page
Vyhledat
Redakce

Převzali jsme areál Wood Efect s.r.o. v Chebu

Jsme rádi, že jsme oficiálně převzali dřevařský závod Wood Effect s.r.o.

Tento krok je pro nás velkým posunem a těšíme se na nové příležitosti, které nám přinese.



Převzetí závodu Wood Effect znamená rozšíření naší výroby a větší možnosti, jak se věnovat tomu, co nás baví – zpracování dřeva. Tento závod, s bohatou tradicí a zkušeným týmem, se nyní stává součástí naší rodiny a věříme, že společně dokážeme ještě víc. Viz článek o "Akvizici závodu".


Na předání závodu panovala příjemná atmosféra. Bývalý ředitel závodu, pan Zoufálek, oficiálně předal štafetu našemu novému řediteli, panu Švancarovi. Pan Švancar je dlouholetým odborník v dřevařském průmyslu a jsme rádi, že se ujme vedení tohoto závodu. Na akci nechyběla ani Jitka Bodrovová, manažerka Wood Seeds, která nás celým procesem provázela a pomohla, aby vše proběhlo hladce.


Fotografie z tohoto dne zachycují momenty, které potvrzují naši společnou vizi a odhodlání pokračovat v tradici kvality, kterou je Wood Effect známý. Na snímcích vidíte, jak si pan Zoufálek, pan Švancar a paní Bodrovová srdečně potřásají rukama – to symbolizuje nejen předání závodu, ale také nové začátky, na které se všichni těšíme.


Wood Effect bude pokračovat v tom, co umí nejlépe, a to výrobě truhlářského a tesařského řeziva a palivového dřeva a my jsme připraveni využít jeho potenciál naplno. Díky všem, kteří se na tomto procesu podíleli, a těšíme se na další společné úspěchy.


(red)

213 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page